Όπως σε όλα τα αθλήματα έτσι και στο τένις, υπάρχουν παιδιά τα οποία θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα από την απλή προπόνηση. Ο σύλλογος άσκηση διαθέτει τμήματα αγωνιστικά και προαγωνιστικά όλων των ηλικιών που σκοπό έχει την προετοιμασία των αθλητών για πρωταθλητισμό και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες.

Το ειδικά σχεδιασμένο ετήσιο πρόγραμμα προπόνησης για νεαρούς αθλητές περιλαμβάνει προπόνηση 3 ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα, έμφαση στην βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης, αθλητική ψυχολογία και πολλά ακόμα με στόχο τη συμμετοχή σε παγκρήτια, πανελλαδικά και διασυλλογικά τουρνουά.

Καθώς ο Σύλλογος Άσκηση είναι αναγνωρισμένος από την ΕΦΟΑ και μέλος της ζ’ ένωσης τένις, οι αθλητές μας μέσω του δελτίου αθλητή του σωματείου μας έχουν την δυνατότητα συμμετοχής σε όλα τα επίσημα τουρνουά σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.

Τέλος, στα μέλη της αγωνιστικής ομάδας παρέχεται δωρεάν χρήση των γηπέδων τένις των εγκαταστάσεων του συλλόγου στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας προκειμένου να εξελίσσονται ακόμα περισσότερο μέσα από την εξάσκηση τους.

Ώρες Προπονήσεων: 3 και περισσότερες την εβδομάδα συν ατομικές προπονήσεις.

Επιπλέον παροχές: Όλα τα μέλη του συλλόγου δικαιούνται 2 χρήσεις γηπέδων κάθε μήνα δωρεάν!